fbpx

Jul på Undersåkers Charkuteriefabrik

Välkommen till Undersåker, hoppas vi ses i julstöket!

Till Julhelgen 2020 har vi på charken komponerat en låda fylld med julmat och charkuterier som vi tycker om. Lådan kostar 1800kr och väger in på strax över 5kg. Lådan innehåller:

Prinskorv, Älgköttbullar, Julkorv, Tjocka Revben,Leverpastej, Viltpaté, Rökt Älgstek, Cognacsmedwurst, Salami, Kalvsylta, Rullsylta, Varmrökt Öring, Saltad Öringrom, Smörgåskaviar, Sötstark Senap, Dopp i Grytan, Rödkål, Brunkål, Rödbetssallad

Det finns även en Julpåse med lite mindre mat för den som önskar eller som en perfekt gåva för släkt, vänner eller personalen i företaget. Den kostar 450kr och innehåller följande:

Prinskorv, Cognacsmedwurst, Sötstark Senap, Leverpastej, Rökt Älgstek samt två stycken ölkorvar.

Som vanligt är det mesta vi erbjuder baserat på jämtländska råvaror som i de flesta fall också är ekologiska. Gris från Eriksgården i Trångsviken, nötkött från jämtländska mjölkbönder och vilt från Fäviken utgör basen i årets julsortiment.

Ni som är trogna julkunder här vet att tillgången på skinka är mycket begränsad. Eftersom det bara sitter två skinkor på varje gris kan vi inte leverera hur många som helst. Hur härligt det än är med en hel skinka på julbordet så rekommenderar vi att man köper så mycket som faktiskt äts upp istället för att tvinga ner rester i olika konstellationer långt efter nyår. Det kommer finnas julskinka i vår butik, griljerad och klar samt skivad om så önskas. Är man ett stort sällskap och gärna vill köpa en hel skinka, kontakta oss så hjälper vi er.

Din jullåda kan du sedan med fördel komplettera med produkter från vårt ordinarie sortiment, på hyllorna hittar du bland annat, smör, knäckebröd, ost och vörtbröd.

Beställning av låda eller julpåse kan göras fram till midnatt den 13:e december. Upphämtning av beställda jullådor och påsar sker mellan den 19:e och 23:e december i vår butik i Undersåker. Notera att det finns ett begränsat antal av lådor.

Vi kommer även ha en utlämning på Ica Maxi´s parkering i Östersund söndagen den 20 december kl 12-16. Betalning där sker via Swish.

Maila in din beställning med namn, adress, telefonnummer samt var du vill hämta lådan till order@undersakers.se

Anmälan är bindande och till ej hämtade lådor skickas en faktura.